Robert Badea a stabilit un record naţional la Doha, deţinut până acum de David Popovici

Înotătorul Robert Badea a stabilit, miercuri dimineaţă, un nou record naţional la categoriile de vârstă de 17 şi 18 ani în proba de 200m mixt, la Campionatele Mondiale de Nataţie de la Doha (Qatar).

641 afișări
Imaginea articolului Robert Badea a stabilit un record naţional la Doha, deţinut până acum de David Popovici

Robert Badea a stabilit un record naţional la Doha, deţinut până acum de David Popovici

În vârstă de 16 ani, Robert Badea a încheiat cursa cu timpul de 2:01.78 min.

„Timpul său reprezintă un nou record naţional la categoria de vârstă 17 şi 18 ani. Totodată, sportivul pregătit de Iulia Becheru va fi a doua rezervă în semifinalele de diseară. Semifinalele probei de 200 m mixt sunt programate în această seară, de la orele 19:29 şi 19:35”, a transmis clubul Steaua Bucureşti.

Conform acestuia, vechiul record naţional în această probă, la categoriile aceste de vârstă, îi aparţinea lui David Popovici, din 18 aprilie 2021, cu timpul de 2:02.17 min.

La Campionatele Mondiale de nataţie de la Doha, Robert Badea va mai înota în proba de 400 m mixt, care este programată duminică, de la ora 8.32.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici