Robert Glinţă este primul sportiv român calificat la Jocurile Olimpice de la Tokio 2020

Sportivul dinamovist Robert Glinţă, cel mai valoros înotător român al momentului, a realizat baremul A pentru Jocurile Olimpice de la Tokio, fiind primul român care îşi câştigă dreptul de fi prezent la competiţia supremă din 2020.

170 afișări
Imaginea articolului Robert Glinţă este primul sportiv român calificat la Jocurile Olimpice de la Tokio 2020

Robert Glinţă este primul sportiv român calificat la Jocurile Olimpice de la Tokio 2020

Robert s-a impus la Cupa Europeană din Luxemburg în proba de 100 metri spate, cu un rezultat de 58,83 secunde.

”La câteva zile de la începutul perioadei de calificare Robert a reuşit să realizeze baremul A în proba de 100 spate (53.83) la Cupa Europeană de la Luxemburg, reuşind să se impună şi în faţa campionului european, Kliment Kolesnikov! Felicitări Robert, Silviu şi Bogdan! Sper ca această calificare să fie de bun augur în vederea unei echipe olimpice cât mai numeroase!”, a scris, pe Facebook, Camelia Potec, preşedinta Federaţiei Române de Nataţie şi Pentatlon Modern.

Robert Glinţă s-a calificat şi la Jocurile Olimpice de la Rio 2016, unde s-a clasat pe locul 8 în finala de la 100 m spate. El a fost singurul înotător român care a realizat o astfel de performanţă la competiţia din Brazilia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici