Robert Kubica ratează începutul sezonului în Formula 1

Pilotul polonez al echipei Lotus Renault, Robert Kubica, grav accidentat într-un raliu în februarie 2011, va rata începutul sezonului 2012 din Formula 1, a anunţat, miercuri, echipa sa într-un comunicat.

106 afișări
Imaginea articolului Robert Kubica ratează începutul sezonului în Formula 1

Robert Kubica ratează începutul sezonului în Formula 1 (Imagine: Mediafax foto/AFP)

Kubica, în vârstă de 26 de ani, a ratat deja tot sezonul 2011. Deşi a făcut progrese excelente datorită unui program intensiv de antrenamente şi poate merge fără probleme, îşi poate mişca mâna şi cotul, el are nevoie de mai mult timp pentru a-şi reveni complet.

"Deşi am muncit foarte, foarte mult în ultimele săptămâni, am ajuns la concluzia că nu sunt pregătit în totalitate pentru sezonul 2012. A fost o decizie dificilă, dar este cea mai bună", a spus Kubica.

Echipa Lotus Renault a anunţat că sunt negocieri pentru prelungirea contractului lui Kubica pentru sezonul 2013.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici