Robert Lewandowski a intrat în Cartea Recordurilor

Atacantul polonez al echipei Bayern Munchen, Robert Lewandowski, a primit, luni, cele patru certificate de intrare în Cartea Recordurilor, informează L'Equipe.

858 afișări
Imaginea articolului Robert Lewandowski a intrat în Cartea Recordurilor

Robert Lewandowski a intrat în Cartea Recordurilor

Internaţionalul polonez în vârstă de 27 de ani a stabilit patru recorduri mondiale, cele mai rapide trei, patru şi cinci goluri din istorie într-un singur meci şi primul jucător din lume care marchează de cinci ori într-un meci în care a început pe banca de rezerve.

Robert Lewandowski a marcat cinci goluri în opt minute şi 59 de secunde în partida din 22 septembrie cu VfL Wolfsburg, din etapa a VI-a a campionatului Germaniei. El intrase pe teren la pauză, la scorul de 0-1, în locul lui Thiago Alcantara. Şi celelalte recorduri vin din acelaşi meci, trei goluri în trei minute şi 22 de secunde şi patru goluri în cinci minute şi 42 de secunde.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici