Robert Lewandowski a suferit o comoţie cerebrală la meciul cu Borussia Dortmund

Atacantul echipei Bayern Munchen, Robert Lewandowski, a fost spitalizat la o clinică din Munchen, după ce a suferit o comoţie cerebrală la meciul cu Borussia Dortmund, din semifinalele Cupei Germaniei.

240 afișări
Imaginea articolului Robert Lewandowski a suferit o comoţie cerebrală la meciul cu Borussia Dortmund

Robert Lewandowski a suferit o comoţie cerebrală la meciul cu Borussia Dortmund

"Robert este accidentat la cap. El este la spital", a declarat antrenorul Pep Guardiola.

Lewandowski, autor al golului echipei bavareze, s-a accidentat la un duel cu portarul echipei Borussia Dortmund, Mitchell Langerak, cu puţin timp înainte de finalul prelungirilor.

Formaţia Borussia Dortmund s-a calificat în finala Cupei Germaniei, după ce a învins, la loviturile de departajare, scor 3-1, echipa Bayern Munchen, în semifinalele competiţiei. La finalul celor 90 de minute de joc şi a prelungirilor, scorul a fost egal, 1-1, prin golurile marcate de Lewandowski '30 pentru Bayern, respectiv Aubameyang '75, pentru Borussia. La loviturile de departajare, Philipp Lahm, Xabi Alonso, Mario Götze şi Manuel Neuer au ratat la Bayer, în timp ce Ilkay Gundogan şi Sebatian Kehl au înscris la Borussia, iar Mats Hummels a ratat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici