Robert Neagoe a semnat un contract pe trei ai cu Gloria Bistriţa

Mijlocaşul Robert Neagoe, care nu mai făcea parte din planurile FC Steaua pentru sezonul 2008/2009, a fost achiziţionat de Gloria Bistriţa, club cu care a semnat un contract pe trei ani.

40 afișări
Imaginea articolului Robert Neagoe a semnat un contract pe trei ai cu Gloria Bistriţa

Robert Neagoe a semnat un contract pe trei ai cu Gloria Bistriţa (Imagine din arhiva Mediafax Foto)

Directorul sportiv al Gloriei, Ioan Horoba, a refuzat să dezvăluie suma de transfer. "A semnat cu noi pentru trei ani. Am dat bani pe el, dar nu putem spune cât. Nu ştiu când va juca. Asta depinde de el şi de antrenor", a declarat Horoba.

Robert Neagoe urmează să ajungă la Bistriţa marţi seară şi să înceapă pregătirea sub comanda antrenorului Ioan Ovidiu Sabău.

Neagoe, în vârstă de 26 de ani, a fost achiziţionat de FC Steaua în această vară, de la Dacia Mioveni. De-a lungul carierei, el a mai evoluat la Internaţional Piteşti, FC Argeş şi Anvers.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici