Roberto Carlos se desparte de Fenerbahce Istanbul

Fostul internaţional brazilian Roberto Carlos s-a despărţit pe cale amiabilă de gruparea Fenerbahce Istanbul, după ce a avut o întâlnire cu oficialii echipei turce, a anunţat, marţi, presa de la Istanbul.

19 afișări
Imaginea articolului Roberto Carlos se desparte de Fenerbahce Istanbul

Roberto Carlos se desparte de Fenerbahce Istanbul (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

Fenerbahçe a confirmat pe site-ul oficial că a avut loc întâlnirea între fotbalistul brazilian şi preşedintele clubului, Aziz Yildirim, fără a furniza alte detalii.

Potrivit jurnalelor Hürriyet şi Sabah, Roberto Carlos, al cărui contract cu Fenerbahçe se încheie în următoarele zile, va pleca de la gruparea din Istanbul după meciul cu Şerif Tiraspol (Moldova) din Liga Europa.

Conform presei, o ceremonie de mulţumire va avea loc înaintea meciului.

Roberto Carlos a declarat recent, la un post de radio, că va semna pentru doi ani cu echipa Corinthians din Sao Paulo.

Fundaş stânga de 36 de ani, Roberto Carlos, a venit la Fenerbahce în vara anului 2007, de la Real Madrid.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici