Robinho ar putea fi amendat cu 320.000 de lire sterline

Jucătorul brazilian Robinho ar putea primi o amendă record de 320.000 de lire sterline, după ce a plecat din cantonamentul echipei Manchester City, din Tenerife (Spania), informează cotidianul Daily Star.

14 afișări
Imaginea articolului Robinho ar putea fi amendat cu 320.000 de lire sterline

Robinho ar putea fi amendat cu 320.000 de lire sterline (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Managerul Mark Hughes va impune amenda maximă pentru Robinho, ceea ce reprezintă salariul pe două săptămână al jucătorului, în cazul în care consideră că brazilianul a încălcat codul disciplinar extrem de strict pe care antrenorul îl impusese.

"Mark are idei clare în ceea ce priveşte disciplina fotbaliştilor şi rolul jucat de aceştia. Dacă Robinho a încălcat aceste reguli, el va fi sancţionat imediat", a spus directorul executiv Garry Cook.

Mark Hughes a vorbit cu Robinho la telefon şi i-a cerut să revină la Manchester pentru a juca miercurea viitoare cu Newcastle.

Robinho susţine că a avut permisiunea clubului de a merge la Rio de Janeiro. El a negat că ar fi fost afectat de refuzul conaţionalului său Kaka de a veni la Manchester United şi a negat şi un conflict cu Hughes.

Citeşte şi:

Robinho a părăsit antrenamentul echipei Manchester City

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici