Roger Federer a devenit cel mai vârstnic lider mondial din tenis

Tenisul este un sport de gentlemani, devenit fermecător şi datorită marilor campioni care s-au respectat indiferent de dimensiunea rivalităţilor. Andre Agassi a făcut vineri seară un gest de fair-play şi i-a recunoscut supremaţia lui Roger Federer.

699 afișări
Imaginea articolului Roger Federer a devenit cel mai vârstnic lider mondial din tenis

Roger Federer a devenit cel mai vârstnic lider mondial din tenis

Federer a devenit cel mai vârstnic lider mondial din tenis, la 36 de ani, iar Agassi, deţinătorul fostului record, l-a felicitat pe elveţian: "36 de ani şi 195 de zile... Roger Federer continuă să ridice ştacheta în sportul nostru. Felicitări pentru o nouă performanţă remarcabilă", i-a transmis americanul lui Federer.

Roger va urca pe primul loc în noul clasament, detronându-l pe Rafael Nadal după calificarea în semifinalele turneului ATP 500 de la Rotterdam (4-6, 6-1, 6-1 cu Robin Haase). Până în această săptămână, cel mai bătrân lider mondial din istorie era Andre Agassi, ajuns în fruntea ierarhiei mondiale la vârsta de 33 de ani.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici