DIN CULISE: Cauza accidentării Simonei Halep şi diagnosticul explicat pe înţelesul tuturor | VIDEO

Parcursul Simonei Halep la Doha s-a încheiat brusc după ce eleva lui Andrei Pavel a anunţat că se retrage de la turneul din Qatar din cauza durerilor insuportabile de la piciorul drept. Şicanată în timpul sfertului de finală câştigat contra lui CiCi Bellis, 6-0, 6-4, constănţeanca a anunţat la o oră de la încheierea partidei că se retrage de la competiţia cu premii totale în valoare de 3,1 milioane de dolari.

6197 afișări
Imaginea articolului DIN CULISE: Cauza accidentării Simonei Halep şi diagnosticul explicat pe înţelesul tuturor | VIDEO

Din CULISE: Cauza accidentării Simonei Halep şi diagnosticul explicat pe înţelesul tuturor |

"Azi a fost mult mai rău decât ieri şi din această cauză am luat decizia să mă retrag. Nu e simplu, dar am vorbit cu doctorul meu şi mi-a spus că nu am suficient timp să mă refac. Am stat în repaos doar câteva zile şi îmi trebuie mult mai mult. RMN-ul arată că am lichid şi tendinită la al patrulea deget. Trebuie să am grijă şi trebuie să mă gândesc prima dată la sănătatea mea", a fost declaraţia Simonei, la cald, pentru Digisport.

ProSport vă spune cauza accidentării Simonei Halep. În termeni populari, Halep a suferit o inflamaţie la degetul patru al piciorului drept.

1. La Melbourne, în primul tur, Halep a suferit o accidentare la glezna stângă în meciul cu australianca Ayawa. Din cauza suprafeţei dure, Simona nu a putut patina ca pe zgură. Gradul de flexibilitate al piciorului scade, iar piciorul unei sportive e mult mai expus la accidentări. Aşa a apărut entorsa din runda inaugurală.Şi-a mascat durerea pe tot parcursul turneului-maraton, dar efectele entorsei de grad I s-au simţit treptat.

2. Entorsa de la glezna stângă a obligat-o în următoarele zile să-şi transferul toată greutatea corpului pe piciorul drept, punând astfel presiune pe talpa dreaptă. Decizia luată i-a modificat şi aterizarea la serviciu 

CITEŞTE CONTINUAREA ARTICOLULUI AICI 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici