UEFA Champions League | Neymar a găsit vinovatul pentru înfrângerea cu Real Madrid

PSG a plecat învinsă de pe terenul lui Real Madrid, 1-3, în prima manşă a optimilor de finală ale Ligii Campionilor, iar înfrângerea în faţa galacticilor nu avea cum să-i pice bine lui Neymar. Supărat pentru eşec, brazilianul a căutat vinovaţii, iar numele lui Unai Emery a ajuns în capul listei.

1428 afișări
Imaginea articolului UEFA Champions League | Neymar a găsit vinovatul pentru înfrângerea cu Real Madrid

UEFA Champions League | Neymar a găsit vinovatul pentru înfrângerea cu Real

Conform presei din Spania, Neymar i-ar fi reproşat antrenorului lui PSG câteva alegeri făcute în meciul contra campioanei Europei. Mai întâi, brazilianul a fost dezamăgit de titularizarea tânărului Presnel Kimpembe în locul lui Thiago Silva, apoi nu a fost de acord cu o altă mutare a tehnicianului spaniol, care l-a preferat pe Giovani Lo Celso, un jucător de doar 21 de ani, în locul lui Lass Diarra, un mijlocaş experimentat, cu sute de meciuri la nivel înalt.

Mai mult, la fel ca multe voci importante din fotbalul european, Neymar a rămas cu un gust amar după schimbarea pe care Emery a făcut-o în minutul 66, când a renunţat la Cavani pentru a-l introduce pe fundaşul Meunier, la scorul de 1-1, în încercarea de a-şi betona defensiva şi mijlocul terenului.

Iar înfrângerea de pe Santiago Bernabeu e ultima dintr-un şir lung de nemulţumiri al lui Neymar la adresa lui Unai Emery, cel cu care a avut, din momentul sosirii la Paris, mai multe momente tensionate, cel mai important fiind cel în care cel mai scump fotbalist al planetei şi Cavani s-au certat chiar pe teren, iar Emery i-a luat, iniţial, partea uruguayanului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici