Cum arată cea mai frumoasă sportivă de la Jocurile Olimpice de iarnă. Rusoaica asemănată cu Megan Fox - FOTO

Anastasia Bryzgalova a luat medalia de bronz pentru Rusia la Jocurile Olimpice de Iarna, alaturi de partenerul ei de echipa.

6729 afișări
Imaginea articolului Cum arată cea mai frumoasă sportivă de la Jocurile Olimpice de iarnă. Rusoaica asemănată cu Megan Fox - FOTO

Cum arată cea mai frumoasă sportivă de la Jocurile Olimpice de iarnă. Rusoaica asemănată cu Megan Fox

Nu performanta a scos-o in evidenta pe rusoaica, ci asemanarea ei aproape perfecta cu Megan Fox. Anastasia a devenit una dintre atractiile Jocurilor Olimpice, mesajele pe retelele de socializare curgand in ultimele zile, scrie ONE.

Anastasia este maritata chiar cu partenerul ei de echipa, alaturi de care a castigat medalia de bronz. Puteti vedea o colectie de imagini cu de acum celebra jucatoare de curling, despre care fanii spun ca te va face sigur sa fii fan al curlingului.

Imagine: Hepta

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici