Roger Federer a devenit personaj de benzi desenate

  • Fanii lui Roger Federer vor fi încântaţi să afle că elveţianul nu va înceta niciodată să joace tenis, cel puţin nu sub forma benzilor de desene animate.
  • Starul tenisului mondial a acceptat să devină personaj de benzi desenate, alături de Globi, un papagal celebru în Elveţia.
170 afișări
Imaginea articolului Roger Federer a devenit personaj de benzi desenate

Roger Federer a devenit personaj de benzi desenate

În cursul acestei săptămâni, Globi a lansat cea de-a 92-a ediţie a seriei de benzi de desene intitulată „Globi şi Roger”. Celebru în ţara cantoanelor, papagalul albastru, care poate fi cel mai bine descris drept Mickey Mouse-ul din Elveţia, a fost creat de Robert Lips, în 1932, sub formă de benzi de desene, devenind ulterior o carte ilustrată. Globi este foarte popular în Elveţia şi Federer se mândreşte cu propria sa colecţie de benzi desenate, colecţionate în copilărie.

Cea mai recentă aventură a lui Globi ar putea fi cea mai mare din toate timpurile, el şi Federer mergând la Wimbledon, jucând tenis împreună şi vizitând o şcoală din Africa.

Globi a rămas în bine-cunoscuta ţinută, cu beretă şi pantalonii largi în carouri, specifică numeroaselor sale aventuri, în timp ce caricaturistii au încercat să păstreze stilul vestimentar al lui Federer, asortându-i ţinuta cu bandana sa caracteristică.

Federer nu doar că a cedat dreptul de folosinţă asupra numelui său, dar s-a implicat, oferind poveştile sale de viaţă şi participând la conceptualizarea cărţii, căreia i-a scris chiar şi prefaţa.

Benzile desenate „Globi şi Roger” sunt disponibile în limbile germană, engleză şi franceză, precum şi pe CD audio.

Mai puţin activ pe terenul de tenis, elveţianul aflat pe final de carieră punctează în afara lui. Acum câteva zile, Roger a promovat Elveţia ca destinaţie turistică, într-un clip în care discută la telefon cu actorul american Robert De Niro. Sportivul încearcă să-şi convingă prietenul să vină în Elveţia.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici