Roger Federer a fost eliminat de la turneul de la Geneva de spaniolul Pablo Andujar

  • Superstarul elveţian Roger Federer (8 ATP) a jucat primul său meci din 11 martie încoace, fiind învins în turul doi al turneului de tenis ATP 250, de la Geneva, de jucătorul spaniol Pablo Andujar (75 ATP).
  • Numărul mondial 75, Pablo Andujar l-a învins în trei seturi, spaniolul revenind de la 2-4, în setul decisiv, pentru a câştiga cu 6-4, 4-6, 6-4, într-o oră şi 52 de minute, în faţa unui public restrâns prezent la arena Parc des Eaux-Vives.
236 afișări
Imaginea articolului Roger Federer a fost eliminat de la turneul de la Geneva de spaniolul Pablo Andujar

Roger Federer a avut o escală scurtă la turneul Gonet Geneva Open, de pe tărâm elveţian, la revenirea sa, după mai bine de două luni de la ultimul său meci jucat în circuitul ATP. Intrat în competiţie direct în turul 2, elveţianul a părăsit turneul după un joc ce nu a durat nici două ore.

Federer, care a jucat primul său meci din 11 martie, s-a văzut eliminat încă din turul secund de un jucător de 35 de ani, care a înregistrat doar a cincea victorie în faţa unui jucător de Top 10, în întreaga sa carieră.

Ultima victorie împotriva unui jucător din top 10 a lui Andujar a fost cea împotriva lui David Ferrer, pe atunci locul 8 ATP, în semifinalele Barcelona Open, din 2015.

Andujar îl va întâlni în sferturile de finală pe câştigătorul meciului dintre elveţianul Dominic Stephan Stricker (419 ATP) şi maghiarul Marton Fucsovics (44 ATP).

Stricker (18 ani), posesor a unui wild card, a înregistrat prima sa victorie în circuitul ATP Tour, în primul tur, împotriva finalistului din 2016, Marin Cilic, pe care l-a învins luni cu 7-6 (5), 6-1, în 79 de minute. Fucsovics a avut însă un meci mai greu cu Henri Laaksonen, scor 7-5 , 7-5, într-o oră şi 50 de minute.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici