Roger Federer a fost numit pentru a 16-a oară consecutiv jucătorul favorit al fanilor

Elveţianul Roger Federer, locul 3 ATP, a fost numit pentru a 16-a oară consecutiv jucătorul de tenis favorit al fanilor, potrivit unui sondaj realizat pe site-ul ATP.

205 afișări
Imaginea articolului Roger Federer a fost numit pentru a 16-a oară consecutiv jucătorul favorit al fanilor

Roger Federer a fost numit pentru a 16-a oară consecutiv jucătorul favorit al fanilor

Elveţianul a primit cele mai multe voturi din partea fanilor pe site-ul ATP, oamenii precizând că fostul lider mondial, deţinător de 20 de titluri de Grand Slam, îşi face mereu timp să le dea autografe sau să se fotografieze cu ei.

Trofeul pentru jucătorul de tenis favorit al fanilor a fost introdus în anul 2000 şi singurii doi tenismeni care l-au mai câştigat au fost Gustavo Kuerten şi Marat Safin, rusul ridicând titlul de două ori.

Mike Bryan şi Jack Sock au fost votaţi anul acesta ca favoriţii fanilor la dublu. Ei au câştigat în 2018 titlurile la dublu la Wimbledon şi US Open.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici