Despărţirea dintre Simona Halep şi Darren Cahill, anticipată în urmă cu 6 luni: "Nu e genul de antrenor care să facă asta!"

"Ruptura" dintre Simona Halep şi anternorul Darren Cahill a fost anticipată încă de acum şase luni de către Victor Hănescu, care spunea pentru ProSport că nu vede colaborarea dintre Halep şi Cahill să mai continue pentru foarte mult timp.

4362 afișări
Imaginea articolului Despărţirea dintre Simona Halep şi Darren Cahill, anticipată în urmă cu 6 luni: "Nu e genul de antrenor care să facă asta!"

Despărţirea dintre Simona Halep şi Darren Cahill, anticipată în urmă cu 6 luni: "Nu e genul de antrenor care să facă asta!"

Antrenorul australianul a invocat motive familiale, iar liderul mondial se vede nevoit să-şi caute alt antrenor începând din 2019.

"Nu ştiu dacă Darren e genul de antrenor care să rămână atât de mult lângă un sportiv. Cred că e genul care ia sportivul de la un punct, îl duce la un maxim şi îl lasă. Nu cred că va sta mulţi ani cu Simona. Dar cred că a reuşit, în ultimii ani, să-i transmită ce voia, s-o înveţe să aibă o atitudine pozitivă. Degeaba ai un joc bun, dacă nu ai o atitudine bună pe teren. Şi cred că Darren a avut un impact mare. Aici se face diferenţa dintre un jucător bun şi un campion", declara, în iunie, Victor Hănescu pentru ProSport.

Colaborarea dintre Halep şi Cahil a început în 2014, iar românca îi plătea aproximativ un milion de euro australianului. Darren Cahill a ajutat-o pe Simona Halep să ajungă pe primul loc în clasamnetul WTA, poziţie pe care termină pentru al doilea an consecutiv. Împreună cu Cahill, Simona a câştigat primul ei titlu de Grand Slam, Roland Garros 2018.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici