Irina Begu, despre Simona Halep: E o persoană de încredere şi cu care te poţi sfătui

Halep, numărul unu mondial WTA, e prietenă apropiată cu Irina Begu, tenismena ce ocupă locul 66 în clasament, iar aceasta a povestit cum este Simona în viaţa privată.

775 afișări
Imaginea articolului Irina Begu, despre Simona Halep: E o persoană de încredere şi cu care te poţi sfătui

Irina Begu, despre Simona Halep: E o persoană de încredere şi cu care te poţi sfătui

"Mă înţeleg extraordinar de bine cu Simona, cu Monica, dar într-adevar cu Simona în ultimii ani am legat o prietenie frumoasă. Vorbim multe. Ne sfătuim, ne încurajăm. Au fost momente grele şi din partea ei, şi din partea mea. În ultima perioadă am vorbit cu ea şi despre antrenor, m-a sfatuit, chiar e o persoană de încredere şi cu care te poţi sfătui şi are o experienţă mare", a spus Irina Begu la Telekom Sport.

Ea a detaliat: "Cred că ne-am maturizat. Noi eram prietene şi când am fost mici. Eu o ştiu de atât de mult timp, încât pentru mine e aceeaşi Simona, modestă, cu mult bun simţ şi eu o privesc la fel. Pentru mine nu s-a schimbat cu nimic că a devenit numărul unu şi a rămas la fel de modestă şi nu o văd diferit". Ele au avut câteva contre după un turneu desfăşurat la Madrid, acum doi ani şi jumătate, dar situaţia s-a remediat rapid.

Din 2017, Halep şi Begu au făcut echipă şi-n turneele de dublu.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici