Roger Federer, cea mai slabă clasare din carieră din ultimii zece ani

Tenismanul elveţian Roger Federer se află, începând de luni, la cea mai slabă clasare din ultimii zece ani, el ocupând în această săptămână poziţia a cincea în clasamentul ATP, loc pe care nu a mai fost din 23 iunie 2003.

217 afișări
Imaginea articolului Roger Federer, cea mai slabă clasare din carieră din ultimii zece ani

Roger Federer (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Câştigător a 17 turnee de Grand Slam, Federer a ocupat timp de 302 săptămâni prima poziţie în clasamentul ATP, fiind lider la acest capitol, dintre care 237 de săptămâni au fost consecutive.

Roger Federer a fost eliminat în turul doi de la Wimbledon de către ucraineanul Serghei Stakovski, cu scorul de 6-7 (5/7), 7-6 (7/5), 7-5, 7-6 (7/5). El era deţinătorul titlului din 2012 de la Wimbledon.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici