Roger Federer, eliminat de Andrey Rublev în turul trei al turneului de la Cincinnati

Roger Federer (nr. 3 ATP) a fost eliminat, joi, în turul trei al turneului de la Cincinnati, după ce a pierdut în faţa jucătorului Andrey Rublev (nr. 70 ATP), cu scorul de 6-3, 6-4.

116 afișări
Imaginea articolului Roger Federer, eliminat de Andrey Rublev în turul trei al turneului de la Cincinnati

Roger Federer, eliminat de Andrey Rublev în turul trei al turneului de la Cincinnati

Partida dintre cei doi jucători s-a întins pe o durată de o oră şi trei minute. Deşi nu i se acorda nicio şansă, tânărul jucător rus în vârstă de 21 de ani a dominat întreaga partidă.

”Îl respect foarte mult pe Roger Federer. Respect toţi jucătorii de top, dar azi am ieşit pe teren ca să câştig. Nu m-am dus să mă bucur de meci. Am vrut să mă lupt, să încerc să câştig şi să dau tot ce am mai bun”, a spus, în urma partidei, Andrey Rublev, pentru Amazon Prime.

În sferturile de finală ale turneului de la Cincinnati, Andrey Rublev îl va întâlni pe Daniil Medvedev (nr. 8 ATP), care l-a învins, în turul trei, pe Jan Lennard Struff (nr. 36 ATP), cu scorul de 6-2, 6-1.
”Va fi un meci interesant pentru Rusia. Va fi o partidă grea pentru mine, din cauza modului în care joacă. Nimănui nu-i place să joace cu el. Am pierdut în faţa lui Medvedev, la un turneu, acum câţiva ani, deci va fi interesant mâine”, a spus Rublev, despre întâlnirea cu Medvedev.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici