Roger Federer, eliminat în sferturile de finală de la US Open

Roger Federer (3 ATP) a fost eliminat în sferturile de finală ale turneului de la US Open, miercuri dimineaţă, după ce a pierdut contra bulgarului Grigor Dimitrov (78 ATP), scor 6-3, 4-6, 6-3, 4-6, 2-6.

1467 afișări
Imaginea articolului Roger Federer, eliminat în sferturile de finală de la US Open

Roger Federer, eliminat în sferturile de finală de la US Open

Înainte de US Open, Dimitrov traversa o formă nefastă, câştigând doar unul dintre cele opt meciuri anterioare din circuitul ATP. Totuşi, bulgarul a reuşit surpriza şi l-a învins pe Federer, revenind de două ori după ce a fost condus la seturi. Partida s-a încheiat după aproximativ trei ore şi opt minute.

De asemenea, Dimitrov nu îl învinsese niciodată pe Federer în ultimele şapte întâlniri directe. În urma calificării în semifinale, acesta a obţinut cea mai bună performanţă din carieră la US Open.

În semifinalele ultimului turneu de Mare Şlem al anului, Grigor Dimitrov va întâlni o altă revelaţia a turneului - Daniil Medvedev (5 ATP), cel care l-a eliminat în sferturi pe Stan Wawrina (24 ATP).

Cealaltă semifinală va fi decisă în urma partidelor Matteo Berrettini (25 ATP) - Gael Monfils (13 ATP) şi Diego Schwartzman (21 ATP) - Rafael Nadal (2 ATP).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici