Roger Federer revine cu o victorie în elita tenisului mondial

  • Roger Federer (6 ATP) a revenit în arena competiţiilor de tenis de prim rang cu o victorie în 3 seturi.
  • Tenismenul elveţian l-a învins pe jucătorul britanic Daniel Evans (28 ATP) cu 7-6 (8), 3-6, 7-5.
  • Partida a durat 2 ore şi 26 de minute.
254 afișări
Imaginea articolului Roger Federer revine cu o victorie în elita tenisului mondial

FOTO: Profimedia

Federer, cap de serie numărul 2, a intrat direct în turul 2 al turneului de tenis de la Doha, benefiicind de un prim tur liber.

„Mă simt atât de bine că m-am întors”, a spus Federer în interviul de pe teren, de după meci. „Sunt fericit că sunt aici, indiferent de faptul că am câştigat sau am pierdut, dar în mod evident victoria e mai plăcută. A fost un meci bun. Dan a făcut un meci bun. A fost şi un partener minunat de antrenament. În ultimele două săptămâni, am jucat peste 20 de seturi cu el şi am continuat în seara asta”, a completat elveţianul.

„A fost o provocare imensă pentru cariera mea, să revin la vârsta aceasta nu este ceva foarte simplu. Am avut o echipă minunată în jurul meu, care m-a susţinut mereu de-a lungul timpului. Asta a făcut revenirea mult mai uşoară şi a meritat, pentru că am făcut un meci bun azi”, s-a arătat mulţumit fostul număr 1 mondial.

Federer îl va înfrunta în sferturile de finală pe Nikoloz Basilashvili (42 ATP). Georgianul l-a învins categoric în turul doi pe Malek Jaziri, cu 6-2, 6-2.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici