Roger Federer şi-a încheiat aventura de la Doha

  • Tenismenul elveţian Roger Federer a părăsit joi turneul de tenis de la Doha.
  • Federer a fost învins în sferturile de finală ale competiţiei de georgianul Nikoloz Basilashvili (42 ATP).
421 afișări
Imaginea articolului Roger Federer şi-a încheiat aventura de la Doha

FOTO: Profimedia

Roger Federer, numărul 6 mondial şi cap de serie numărul doi la turneul ATP 500 de la Doha, a fost învins în sferturi, după ce câştigase primul set cu 6-3.

Nikoloz Basilashvili a revenit, s-a impus în următoarele două seturi (6-1, 7-5) şi a pus capăt aventurii lui Roger Federer la Qatar ExxonMobil Open din Doha, la 14 luni după revenirea acestuia în turneele de tenis profesioniste.

Georgianul a jucat cu o agresivitate constantă de pe linia de fund, salvând 7 din cele 10 puncte de break ale elveţianului, inclusiv un punct de meci la 4-5 în decisiv, pentru a obţine în final victoria după o oră şi 50 de minute.

Miercuri, Roger Federer, şi-a făcut revenirea cu o victorie în faţa britanicului Daniel Evans, locul 28 ATP.

„Este de necrezut. El este unul dintre cei mai mari jucători din toate timpurile. Doar simplul fapt de a juca împotriva lui înseamnă atât de mult pentru mine. Sunt foarte fericit că s-a întors şi joacă din nou. Să câştig împotriva lui este un vis devenit realitate pentru mine. El a fost întotdeauna idolul meu şi sunt sigur că este pentru mulţi jucători de tenis şi fani. El este un jucător incredibil, aşa că sunt extrem de fericit”, a spus georgianul Basilashvili la interviul de pe teren.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici