Roland Garros 2018 | Prima declaraţie a Simonei Halep după revenirea fantastică din meciul cu Riske

Simona Halep, numărul 1 mondial, s-a calificat în turul doi la Roland Garros după ce a trecut de americanca Alison Riske, locul 83 WTA, scor 2-6, 6-1, 6-1, într-o oră şi 34 de minute, scrie prosport.ro.

3134 afișări
Imaginea articolului Roland Garros 2018 | Prima declaraţie a Simonei Halep după revenirea fantastică din meciul cu Riske

Roland Garros | Prima declaraţie a Simonei Halep după revenirea fantastică din meciul cu Riske

"Îmi place să joc pe acest teren. Sunt emoţionată. Am încercat să fiu mai agresivă, mai ales că am fost condusă. Mereu mi se întâmplă aşa, să am meciuri amânate, dar sunt obişnuită să joc zi de zi. Sper să mă recuperez şi să joc bine. Nu vreau să mă gândesc la emoţii. E greu să le controlez. Încerc să dau tot ce am mai bun. Trebuie să o iau pas cu pas", a spus Simona Halep la finalul meciului, notează prosport.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici