România a obţinut cinci medalii de aur şi una de argint la CE de fotbal tenis

România a cucerit şase medalii, dintre care cinci de aur, la Campionatele Europene de fotbal tenis, încheiate joi, la Nicosia (Cipru).

180 afișări
Imaginea articolului România a obţinut cinci medalii de aur şi una de argint la CE de fotbal tenis

România a obţinut cinci medalii de aur şi una de argint la CE de fotbal tenis (Imagine: Lorand Vakarcs/Arhiva Mediafax Foto)

La feminin, România a câştigat trei medalii de aur, sportivele tricolore impunându-se în toate cele trei finale jucate. Astfel, la simplu, medalia de aur a revenit Anei Maria Gherghel (Comexim Lupeni), care în echipă cu Monica Şagău (CS Fotbal Tenis Răzvan Cluj) a cucerit şi aurul în proba de dublu, în care a fost folosită şi Florica Chiar (Viitorul Alexandria). În proba de triplu, tot România a câştigat medalia de aur, în componenţa Dorina Păuna, Monica Şagău, Alina Meseşan (toate de la CS Fotbal Tenis Răzvan Cluj), Ana Maria Gherghel şi Florica Chiar.

La masculin, România a câştigat, joi, două medalii de aur, la simplu, prin Georgel Bobiş (Tengo Salonta), acelaşi sportiv, în echipă cu Alin Bălan (Victory Cluj), cucerind şi aurul la dublu. În proba de triplu, România a obţinut medalia de argint, în componenţa Georgel Bobiş, Krsztian Acs, Alin Bălan şi Zoltan Palyanosz. Toate cele trei finale la masculin au fost jucate cu sportivi din Ungaria.

Obiectivul delegaţiei României a fost obţinerea a cel puţin o medalie la CE de la Nicosia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici