România a obţinut medalie de argint la tenis, dublu băieţi

Perechea Yannick Theodor Nicolas Alexandrescou / Alejandro Mateo Berge Vega Nourescu a cucerit medalia de argint la tenis pentru România, la FOTE Maribor 2023.

323 afișări
Imaginea articolului România a obţinut medalie de argint la tenis, dublu băieţi

Sursa foto: Facebook/Federaţia Română de Tenis

Perechea Yannick Theodor Nicolas Alexandrescou / Alejandro Mateo Berge Vega Nourescu a cucerit medalia de argint la tenis pentru România, după o luptă crâncenă în finala de la dublu băieţi.

Jucătorii români au pierdut primul set (1-6) şi l-au adjudecat pe cel de-al doilea (6-4), dar în decisiv, deşi au fost coduşi cu 5-1 şi au egalat (6-6), polonezii s-au impus cu 10-6.

Scor final România - Polonia 1-2 (1-6, 6-4, 10-6).

„Tandemul tricolor a cucerit o preţioasă medalie de argint! Felicitări băieţi! Felicitări antrenorului George Ady Avram, care i-a însoţit la FOTE Maribor 2023”, a transmis Comitetul Olimpic şi Sportiv Român.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici