România a pierdut meciul cu Italia la CM de rugby

Reprezentativa României a fost învinsă, miercuri, de echipa Italiei, cu scorul de 24-18 (8-0), în meciul său de debut în grupa C a Cupei Mondiale de rugby, dar a primit un punct în clasament pentru că a pierdut la o diferenţă mai mică de şapte puncte.

3 afișări
Imaginea articolului România a pierdut meciul cu Italia la CM de rugby

România a pierdut meciul cu Italia la CM de rugby

Italia a înscris un eseu prin Dellape '7 şi patru lovituri de penalizare transformate de Bortolussi '14 şi Ramiro Pez '62, '66, ’72.

În minutul 54, România a fost sancţionată cu un eseu de penalizare, transformat de Ramiro Pez '55.

"Stejarii" au culcat de două ori balonul în terenul de ţintă prin Alexandru Manta '42 şi Marius Tincu '48, doar un eseu fiind transformat de Ionuţ Dimofte '49. Celelalte puncte au fost aduse prin transformarea a două lovituri de penalizare de către Iulian Dumitraş 70, '74.

Pe parcursul partidei, Dumitraş, a ratat trei lovituri de penalizare şi o transformare.

În minutul 49, italianul Paul Griffen a părăsit terenul pe targă, cu gâtul imobilizat, fiind suspect de o accidentare la gât.

Jucătorul Alexandru Manta a fost eliminat temporar de arbitrul englez al partidei în minutul 53.

În minutul 70, arbitrul Tony Spreadbury a dictat penalizare contra formaţiei Italiei, dar Sorin Socol a bruscat un jucător advers şi centralul a întors decizia, dictând lovitură de penalizare împotriva "stejarilor", transformată de Ramiro Pez.

Meciul a fost arbitrat de englezul Tony Spreadbury, ajutat de judecătorii de margine de Bryce Lawrence, Lyndon Bray (ambii din Noua Zeelandă).

Dacă calculele hârtiei vor fi respectate, Italia are mari şanse să ocupe locul trei în grupa C, poziţie ce îi va asigura calificarea directă pentru ediţia viitoare a Cupei Mondiale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici