România a remizat cu Insulele Feroe, scor 2-2, în preliminariile CE de tineret

Reprezentativa de tineret a României a remizat, vineri, în deplasare, scor 2-2, cu selecţionata Insulelor Feroe, într-un meci contând pentru grupa a 6-a de calificare la turneul final al Campionatului European Under 21, ediţia 2013-2015.

320 afișări
Imaginea articolului România a remizat cu Insulele Feroe, scor 2-2, în preliminariile CE de tineret

România a remizat cu Insulele Feroe, scor 2-2, în preliminariile CE de tineret (Imagine: Shutterstock)

Pentru România au marcat Iancu '47 şi Buş '85, iar pentru Insulele Feroe au înscris Zachariasen '29 şi Igason '90+, informează uefa.com.

România, antrenată de Emil Săndoi, a evoluat în formula: Brănescu - Bălaşa (Manole '46), Plămadă, Toşca, Creţu - Benzar - Serediuc, Stanciu, Cârstocea (Buş '78), Iancu - Ciolacu (Gavra '66).

Din grupa României mai fac parte echipele Germaniei, Irlandei şi Muntenegrului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici