România a REMIZAT cu Ungaria, SCOR 0-0. România ocupă locul doi în grupa F după şapte etape din preliminariile Euro-2016

Reprezentativa de fotbal a României a încheiat la egalitate, scor 0-0, meciul susţinut, vineri, la Budapesta, în compania selecţionatei Ungariei, în etapa a şaptea a grupei F din preliminariile Campionatului European din 2016.

4115 afișări
Imaginea articolului România a REMIZAT cu Ungaria, SCOR 0-0. România ocupă locul doi în grupa F după şapte etape din preliminariile Euro-2016

România a remizat cu Ungaria, scor 0-0, în preliminariile Euro-2016 (Imagine:Alexandru Hojda/Mediafax Foto)

Ungaria: Kiraly - Fiola, Juhasz (Guzmics '24), Kadar, Leandro - Stieber (Priskin '88), Elek, Toszer, Dzsudzsak - Szalai, Nikolic (Nemeth '70). Selecţioner: Bernd Storck

România: Tătăruşanu - Papp, D. Grigore, Chiricheş, Raţ - Prepeliţă, Hoban - Adr. Popa (Chipciu '69), Sânmărtean (Budescu '78), Torje (Maxim '90) - Keşeru. Selecţioner: Anghel Iordănescu

Cartonaşe galbene: Toszer '48, Leandro '68, Szalai '63 / Popa '21, Chiricheş '50, Keşeru '63, Chicpiu '72

Partida a fost arbitrată de o brigadă germană alcătuită din centralul Felix Brych, asistenţii Mark Borsch şi Stefan Lupp, arbitrii adiţionali Bastian Dankert şi Marco Fritz şi rezerva Rafael Foltyn.

În urma cartonaşului galben primit, Chipciu va fi suspendat la meciul cu Grecia de luni.

Joi seară şi vineri au avut loc mai multe incidente înaintea meciului. Astfel, un poliţist a fost rănit uşor şi 18 persoane au fost puse sub acuzare, în urma incidentelor care au avut loc între grupuri de huligani şi forţe de ordine. Dintre cele 18 persoane, 16 sunt acuzate de vandalism, iar două de agresarea unui poliţist, a anunţat, vineri, un purtător de cuvânt al poliţiei maghiare.

Până la 120 de "skinheads" îmbrăcaţi în negru s-au confruntat, în noaptea de joi spre vineri, cu forţele de ordine, pe Strada Dob din apropierea Pieţei Erzsebet. Huliganii au atacat forţele de ordine, aruncând cu scaune de la localurile din zonă, şi au avariat mai multe vehicule ale poliţiei.

Potrivit MTI, lupte între suporteri ai unor echipe maghiare rivale au avut loc în parcul oraşului.

La această partidă au fost prezenţi şi circa 1.000 de suporteri români.

Următorul meci al naţionalei României va avea loc, luni, de la ora 21.45, pe Arena Naţională, în compania Greciei.

  • România ocupă locul doi în grupa F după şapte etape din preliminariile Euro-2016

 

Reprezentativa României ocupă locul doi în grupa F, cu 15 puncte, după disputarea a şapte etape din preliminariile Campionatului European din 2016.

Înaintea meciului cu Ungaria de vineri, încheiat cu scorul de 0-0, România era lider, însă a pierdut această poziţie în urma victoriei Irlandei de Nord în faţa Insulelor Feroe.

După şapte etape, România are patru victorii, scor 1-0 cu Grecia, 1-0 cu Finlanda, 2-0 cu Irlanda de Nord, 1-0 cu Insulele Feroe, şi trei remize, scor 1-1, cu Ungaria, 0-0 cu Irlanda de Nord şi 0-0 cu Ungaria.

Primul loc în grupă este ocupat de Irlanda de Nord, cu 16 puncte, urmată de România, cu 15 puncte, şi Ungaria, cu 12 puncte.

Finlanda este pe locul patru, cu şapte puncte, iar Insulele Feroe este pe locul cinci, cu şase puncte puncte.

Grecia a acumulat două puncte şi este ultima în grupă.

Etapa a opta programează, la 7 septembrie, meciurile Finlanda - Insulele Feroe, Irlanda de Nord - Ungaria şi România - Grecia.

RSS Data [rss_data]

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici