România ar putea organiza mai multe partide la Campionatul European de anul viitor

  • Răzvan Burleanu a anunţat că România ar putea găzdui mai multe meciuri la Euro.
  • Campionatul European ar fi trebuit să fie găzduit de 12 ţări.
  • Mai multe ţări nu au confirmat încă faptul că vor mai găzdui meciurile şi anul viitor.
397 afișări
Imaginea articolului România ar putea organiza mai multe partide la Campionatul European de anul viitor

România ar putea organiza mai multe partide la Campionatul European de anul viitor

Răzvan Burleanu a anunţat că a purtat discuţii cu UEFA în privinţa organizării Campionatului European de anul viitor. Campionatul European ar fi trebuit să aibă loc în vară, însă, din cauza pandemiei de coronavirus, evenimentul a fost amânat până în vara anului următor.

Se pare că Italia şi Spania au îndoieli în privinţa organizării turneului final, după ce au fost puternic afectate de pandemie.

Răzvan Burleanu, preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, a anunţat că România ar putea găzdui mai multe partide la Campionatul European.

”Suntem în discuţii cu UEFA, pentru a organiza mai multe meciuri de la EURO, în caz că este nevoie”.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici