România are două noi medalii asigurate la Campionatul Mondial de Tenis de Masă 2023

România are două noi medalii asigurate la Campionatul Mondial de Tenis de Masă 2023 de la Nova Gorica, Slovenia, notează Agenţia Naţională pentru Sport.

3304 afișări
Imaginea articolului România are două noi medalii asigurate la Campionatul Mondial de Tenis de Masă 2023

Sursa foto: Facebook/Agenţia Naţională pentru Sport

„România are două noi medalii asigurate la Campionatul Mondial de Tenis de Masă 2023 de la Nova Gorica, Slovenia! Elena Zaharia şi Eduard Ionescu au trecut de adversarii din sferturi şi au bronzul asigurat. Ei vor juca astăzi (duminică - n.r.) semifinalele competiţiei mondiale, iar noi le ţinem pumnii pentru o culoare şi mai strălucitoare a medaliilor”, menţionează Agenţia Naţională pentru Sport.

Elena Zaharia intră prima la masa de joc. Ea va lupta contra sportivei Xu Yi (China), duminică, de la ora 12:30, după ce a învins-o sâmbătă cu 4-0 pe Park Gahyeon (Coreea de Sud).

Eduard Ionescu joacă tot astăzi împotriva lui Wen Ruibo (China), de la ora 13:15, după ce sâmbătă a trecut de Keishi Hagihara (Japonia) cu scorul 4-3.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici