România - AS Roma 2-0. Pasă de gol şi gol pentru Man şi Mihăilă în Serie A

Fotbaliştii români Valentin Mihăilă şi Denis Man au contribuit decisiv, duminică, la victoria cu 2-0 a echipei lor, Parma, în faţa celor de la AS Roma.

224 afișări
Imaginea articolului România - AS Roma 2-0. Pasă de gol şi gol pentru Man şi Mihăilă în Serie A

Valentin Mihăilă a marcat din centrarea lui Dennis Man, golul cu care Parma a deschis scorul în minutul 9, în partida cu AS Roma, din etapa a 27-a din Serie A.

Pentru Mihăilă a fost al doilea gol consecutiv, după cel reuşit în confruntarea cu Fiorentina, în urmă cu o săptămână. Golul a venit în urma unei pătrunderi pe flancul drept a lui Man, care a trecut de un adversar şi a trimis mingea prin spatele liniei de fundaşi, în zona centrală a careului, de unde Mihăilă a şutat puternic, pe lângă portarul Pau Lopez.

Dennis Man a avut la rândul său o mare ocazie de a majora scorul, în minutul 48, când şutul său din marginea careului mic a fost respins cu dificultate de portarul advers.

Câteva minute mai târziu, Parma a majorat scorul din lovitură de pedeapsă, executată bine de Hernani (2-0, min. 55).

Cei doi fotbalişti români au mai colaborat în două rânduri în ofensivă, dar în cele din urmă scorul a rămas 2-0, cu o ultimă ocazie a lui Edin Dzeko, care putea reduce diferenţa cu o lovitură de cap, ce a trecut însă peste poartă.

Parma câştigă trei puncte importante în lupta pentru evitarea retrogradării, cu largul concurs al celor doi fotbalişti români, care au fost pentru prima dată titulari împreună, Mihăilă fiind schimbat în minutul 82.

AS Roma pierde un tempo în lupta pentru un loc de Champions League, ocupând acum locul 5, cu 50 de puncte.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici