România-Croaţia, ultimul meci al naţionalei la Euro U21. Meciul are loc astăzi

Meciul Croaţia U21 – România U21, ultimul al naţionalei de tineret la turneul final, este programat marţi, de la ora 19.00, pe stadionul Steaua.

348 afișări
Imaginea articolului România-Croaţia, ultimul meci al naţionalei la Euro U21. Meciul are loc astăzi

România-Croaţia, ultimul meci al naţionalei la Euro U21. Meciul are loc astăzi

Portughezul João Pinheiro va oficia partida la centru, ajutat de conaţionalii săi Bruno Jesus şi Luciano Maia, iar cel de-al patrulea oficial va fi Allard Lindhout din Ţările de Jos.

Croaţia şi România joacă acest meci fără miză, niciuna nemaiavând şanse de a se califica în sferturile de finală, după ce au pierdut primele două partide din grupă.

Singura miză este totuşi aceea de a evita ultimul loc în grupă. Pentru a realiza acest deziderat, România are nevoie de o victorie, în timp ce pentru Croaţia este suficient şi un egal.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
românia,
croaţia,
u21

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici