Romania Grand Prix la Bucureşti

Proprietarul licenţei privind organizarea în jurul Palatului Parlamentului a unei curse FIA GT, Nicolae Şerbu, şi foştii administratori ai circuitului de la Imola s-au întâlnit, marţi, pentru a discuta despre posibilitatea desfăşurării în luna octombrie a unei etape din cadrul Campionatului Mondial.

194 afișări
Imaginea articolului Romania Grand Prix la Bucureşti

Bucureştiul va avea şi anul acesta cursă FIA GT (Imagine: Mediafax Foto)

Nicolae Şerbu împreună cu preşedintele SAGIS spa (SAGIS spa este proprietara Moto Club Santerno, gestionara circuitului de Formula 1 de la Imola, precum şi organizatorul Marelui Premiu din San Marino pentru Formula 1), Federico Bendinelli, vicepreşedintele Aerodromului Enzo & Pino Ferrari, Bruno Morgandi (organizatorul sportiv şi logistic al Autodromului Imola), Gaitano Limongi, s-au întâlnit marţi pentru a discuta pe marginea organizării, în luna octombrie, a unei etape din cadrul Campionatului Mondial FIA GT.

"Bucharest Challenge a murit şi s-a născut Romania Grand Prix. Rămâne de văzut dacă se va putea păstra acest brand. Bucharest Challenge este un eveniment ilegal. Intenţionăm să facem o modificare în calendarul FIA, pentru că luna august nu este o lună tocmai potrivită, deoarece oamenii sunt în concediu. Sperăm să găsim un loc în calendar, iar în luna octombrie să organizăm Romania Grand Prix. E o certitudine că va fi organizat în acest an, dar depinde şi de cât de mult vom fi sprijiniţi de autorităţile locale şi cele sportive", a spus Şerbu, în cadrul unei conferinţe de presă.

Nicolae Şerbu a declarat că din cauza programului încărcat fostul pilot de Formula 1, Juan Pablo Montoya, şi patronul echipei de Formula 1 Renault, Flavio Briatore, care fuseseră invitaţi la această acţiune, nu au putut să ajungă la Bucureşti, dar au promis că vor veni în România la evenimentele viitoare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici