România - Grecia, în primul meci din Grupa B a Ligii Europene la volei masculin

Naţionala de volei masculin a României va debuta, vineri, în deplasare, în Grupa B a Ligii Europene, cu reprezentativa Greciei, meciurile urmând să se încheie în 9 august.

112 afișări
Imaginea articolului România - Grecia, în primul meci din Grupa B a Ligii Europene la volei masculin

România - Grecia, în primul meci din Grupa B a Ligii Europene la volei masculin (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

În grupa B a Ligii Europene au fost repartizate, la tragerea la sorţi din luna mai, echipele României, Sloveniei, Turciei, Greciei, Croaţiei şi Belarus.

România va debuta cu Grecia, în deplasare, partidele fiind programate vineri şi sâmbătă. Celelalte meciuri ale tricolorilor vor avea loc după cum urmează: România-Belarus (17 şi 18 iulie), Turcia-România (24 şi 25 iulie), România-Slovenia (31 iulie şi 1 august), Croaţia-România ( 8 şi 9 august).

În Grupa A din Liga Europeană evoluează Polonia, Estonia, Macedonia, Austria, Israel şi Danemarca, meciurile începând în 3 iulie.

Obiectivul echipei României este calificarea la Turneul Final Four al competiţiei, la care vor ajunge trei echipe din faza grupelor (câştigătoarele, plus o formaţie de pe locul 2 cu cea mai bună linie de clasament), alături de organizatoarea, care urmează a fi stabilită.

Câştigătoarea Ligii Europene va avea drept de joc la următoarea ediţie a Ligii Mondiale de volei masculin.

În 2014, România a ratat calificarea la Turneul Final Four al Ligii Europene, cea mai bună clasare a tricolorilor în cele şase participări fiind locul 4, la ediţiile din 2010 şi 2011.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici