România-Israel, în primul meci din preliminariile CE de polo din 2014

Naţionala de polo a României va întâlni reprezentativa Israelului în meciul de debut din grupa D a preliminariilor Campionatului European din 2014, partida fiind programată în 7 noiembrie.

129 afișări
Imaginea articolului România-Israel, în primul meci din preliminariile CE de polo din 2014

România-Israel, în primul meci din preliminariile CE de polo din 2014 (Imagine: Diaconu Mircea Rosca/Mediafax Foto)

După participarea la Jocurile Olimpice, poloiştii tricolori nu încheie meciurile oficiale din acest an. În luna noiembrie vor începe preliminariile Campionatului European din 2014, care va avea loc la Budapesta (Ungaria).

Forul european de profil a anunţat, luni, programul meciurilor din fiecare dintre cele şase grupe preliminare., primul meci din preliminariile CE polo

În grupa D, România va avea următoarele partide: cu Israel (7 noiembrie, pe teren propriu), cu Slovenia (în deplasare, 12 decembrie şi pe teren propriu, în 10 iulie 2013), cu Israel (în deplasare, 6 noiembrie 2013).

Primele două clasate din fiecare grupă se vor califica în play-off, cu meciuri eliminatorii, tur-retur, programate în februarie şi aprilie 2014. Câştigătoarele acestor partide vor obţine calificarea la turneul final al CE din 2014.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici