România - Italia, scor 1-3, într-un meci al naţionalelor de juniori

Selecţionata de juniori a României a pierdut, joi, scor 1-3, cu reprezentativa U15 a Italiei, în al doilea joc de pregătire disputat la Centrul Naţional de Fotbal Buftea.

170 afișări
Imaginea articolului România - Italia, scor 1-3, într-un meci al naţionalelor de juniori

România - Italia, scor 1-3, într-un meci al naţionalelor de juniori (Imagine: frf.ro)

Tricolorii au început foarte bine partida şi au deschis scorul după numai două minute. Măgureanu a pus presiune pe Iglio, care a trimis înapoi spre propriul portar. Soncin a fost surprins de pasa lui Iglio, iar mingea s-a scurs în poarta italienilor.

Oaspeţii au restabilit egalitatea, imediat după pauză, prin Labriola, care a transformat o lovitură liberă. Italienii au preluat conducerea în minutul 60, când Vergani a luat o acţiune pe cont propriu şi l-a învins fără probleme pe goalkeper-ul României, Baumann. Tricolorii pregătiţi de Gabriel Manolache se aruncă în atac pentru a egala, însă italienii dau lovitura. Tonin finalizează un contraatac şi stabileşte rezultatul final, 3-1 pentru Italia.

În primul meci de la Buftea, disputat marţi, România a câştigat cu scorul de 2-0.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici