România - Italia, scor 9-13, în preliminariile Ligii Mondiale de polo

Echipa naţională de polo a României a fost învinsă, sâmbătă, la Oradea, cu scorul de 13-9 de reprezentativa similară a Italiei, într-un meci contând pentru ultima etapă a preliminariilor Ligii Mondiale la polo.

165 afișări
Imaginea articolului România - Italia, scor 9-13, în preliminariile Ligii Mondiale de polo

România - Italia, scor 9-13, în preliminariile Ligii Mondiale de polo (Imagine: Laurentiu Mich/AFP)

Scorul pe reprize a fost 3-4, 1-3, 2-3, 3-3.

Pentru România au marcat Buşilă, Matei, şi Chioveanu, câte două goluri, Negrean, Diaconu, Teohari, câte unul.

Golurile Italiei au fost reuşite de Aicardi (3), Presciutti, Nora, Fondelli, câte două, Giorgetti, Figlioli, Valentino şi Figari, câte unul.

Clasamentul final al Grupei C a preliminariilor Ligii Mondiale este următorul: 1. Ungaria - 18 puncte, 2. Italia - 10 puncte, 3. România - 5 puncte, 4. Rusia - 3 puncte.

Reprezentativa Ungariei s-a calificat la turneul final al Ligii Mondiale ce va avea loc între 11 şi 16 iunie la Celiabinsk, în timp ce Rusia va participa din postura de gazdă a competiţiei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici