România joacă în weekend cu Spania în calificările Cupei Davis 2022

Echipa de Cupa Davis a României va juca în acest weekend în calificările ediţiei 2022 a competiţiei, în compania Spaniei, la Marbela, pe zgură.

147 afișări
Imaginea articolului România joacă în weekend cu Spania în calificările Cupei Davis 2022

România joacă în weekend cu Spania în calificările Cupei Davis 2022

În urma tragerii la sorţi, primul meci al întâlnirii de Cupa Davis dintre Spania şi România se va juca vineri, de la ora 13.00 (ora României), între spaniolul Roberto Bautista Agut (15 WTA) şi românul Gabi Adrian Boitan (721 WTA).

Îîntâlnirea va fi urmată de partida dintre Carlos Alcaraz (19 WTA) şi Marius Copil (261 WTA).

Sâmbătă, de la ora 12.00, vor avea loc alte trei partide. Cea de dublu aduce faţă în faţă perechile alcătuite din Alejandro Davidovich Fokina şi Pedro Martinez pentru Spania şi Nicolae Frunză cu Horia Tecău, pentru România.

Următoarele două partide de simplu se vor disputa între Roberto Bautista Agut şi Marius Copil şi Carlos Alcaraz cu Gabi Adrian Boitan.

Meciurile se joacă în Marbella, la Puente Romano Club de Tenis, pe zgură.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici