România joacă ultimul meci din „calificări” la Campionatul Mondial de Handbal contra Danemarcei

Echipa naţională de handbal feminin a României joacă, marţi, de la ora 21:30, contra selecţionatei Danemarcei, în ultimul meci al grupei de calificare pentru grupa principală de la Campionatul Mondial. Naţionala României este deja calificată, după două victorii cu Chile şi Serbia.

316 afișări
Imaginea articolului România joacă ultimul meci din „calificări” la Campionatul Mondial de Handbal contra Danemarcei

România joacă ultimul meci din „calificări” la Campionatul Mondial de Handbal contra Danemarcei

Naţionala de handbal feminin antrenată de Florentin Pera va disputa ultimul şi cel mai greu meci al grupei contra echipei din Danemarca.

România vine două două victorii cu Serbia (37-28) şi cu Chile (44-11), danezele la fel ( 25-21 cu Serbia, 46-11 cu Chile), iar rezultatul din acest meci va defini liderul grupei preliminare şi cine ajunge în a treia grupă principală cu patru puncte (punctaj maxim).

Tricolorele sunt deja calificate, iar în a treia grupă principală vor întâlni Germania, Polonia şi Japonia.

Danemarca este una dintre ţările care găzduiesc Campionatul Mondial de Handbal Feminin 2023, alături de Suedia şi Norvegia, în perioada 29 noiembrie - 17 decembrie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici