România, locul 10 la ştafeta feminină de biatlon, cea mai bună performanţă de la Vancouver

Ştafeta feminină de biatlon a României a obţinut, marţi, cea mai bună performanţă a sportivilor români de până acum din cadrul Jocurilor Olimpice de la Vancouver, după ce s-a clasat pe poziţia a zecea, în cursa de 4x6 kilometri.

38 afișări
Imaginea articolului România, locul 10 la ştafeta feminină de biatlon, cea mai bună performanţă de la Vancouver

România, locul 10 la ştafeta feminină de biatlon, cea mai bună performanţă de la Vancouver

Ştafeta României, formată din Dana Plotogea, Eva Tofalvi, Mihaela Purdea şi Reka Ferencz, a terminat cursa într-o oră, 12 minute, 32 de secunde şi nouă zecimi.

Ştafeta Rusiei, formată din Svetlana Slepţova, Anna Bogali-Titoveţ, Olga Medvedţeva şi Olga Zaiţeva, a cucerit medalia de aur, terminând cursa într-o oră, nouă minute, 36 de secunde şi trei zecimi.

Medalia de argint a fost obţinută de ştafeta din Franţa, formată din Marie Laure Brunet, Sylvie Bacaert, Marie Dorin şi Sandrine Bailly, care a terminat cursa într-o oră, zece minute şi nouă secunde.

Ultima treaptă a podiumului a fost ocupată de ştafeta din Germania, formată din Kati Wilhelm, Simone Hauswald, Martina Beck şi Andrea Henkel, care a terminat proba cu un timp de o oră, zece minute, 13 secunde şi patru zecimi.

La proba de ştafetă feminină de biatlon (4x6 km) au luat startul 19 echipe.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici