România, locul 6 la masculin şi locul 7 la feminin la CE de curling

România a obţinut locul al şaselea cu echipa masculină şi locul al şaptelea cu echipa feminină la Campionatul European de curling, care s-a desfăşurat la Copenhaga.

168 afișări
Imaginea articolului România, locul 6 la masculin şi locul 7 la feminin la CE de curling

România, locul 6 la masculin şi locul 7 la feminin la CE de curling (Imagine: Arhiva Mediafax Foto/AFP)

România a participat la Campionatul European de Curling cu 3 echipe:

  • formaţia masculină: Allen Coliban, Bogdan Colceriu, Bogdan Taut, Adi Panaitescu şi Mihai Mardare;

  • formaţia feminină: Crina Novac, Daiana Colceriu, Bianca Neagoe, Diana Butucea şi Ruxandra Dica;

  • echipa de mixt: Allen Coliban, Crina Novac, Bogdan Colceriu şi Daiana Colceriu

Echipa de mixt a Romaniei, deşi nu a obţinut o poziţie importantă, s-a remarcat prin succesul impotriva echipei Norvegiei cu scorul de 8-6 şi prin meciul exceptional făcut cu campioana ediţiei precedente, Scoţia, care a reuşit cu greu să se impună la diferenta de 1 punct, 8-7, prin ultima piatra a meciului.

"Suntem foarte mulţumiti de rezultatele obtinuţe şi de depăsirea obiectivului propus. Credem că la anul, în Erzurum, Turcia, Romania va lupta pentru o medalie", a declarat Allen Coliban, preşedintele Federatiei Romane de Curling.

Echipele Romaniei au fost antrenate de Sharon Delver Morrison, experimentată antrenoare canadiană.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici