România, medalie de argint şi de bronz la CE de kaiac-canoe din Germania

Delegaţia României a încheiat, duminică, participarea la Campionatele Europene de kaiac-canoe de la Bradenburg (Germania) cu o medalie de argint şi una de bronz, cucerite de echipajul de canoe dublu pe 500, respectiv pe 200 de metri.

160 afișări
Imaginea articolului România, medalie de argint şi de bronz la CE de kaiac-canoe din Germania

România, medalie de argint şi de bronz la CE de kaiac-canoe din Germania (Imagine: Arhiva Mediafax Foto/AFP)

Medalia de argint a revenit echipajului de canoe dublu, format din sportivii Liviu Alexandru Dumitrescu Lazăr şi Victor Mihalachi, pe distanţa de 500 de metri, cu timpul de 1:43.22 minute. Ei au fost depăşiţi de ruşii Korovaşkov-Ştil (1:42.06 minute).

La 200 de metri, acelaşi echipaj a obţinut medalia de bronz, cu timpul de 39:12 secunde, medalia de aur revenind echipajului Rusiei, iar cea de argint celui german.

Delegaţia României a cucerit în prima zi a finalelor, două medalii în probele de paracanoe: aur la kaiac masculin, prin Iulian Şerban (200 metri) şi bronz la kaiac feminin, prin Mihaela Lulea (200 metri).

Obiectivul delegaţiei României a fost de cucerire a una sau două medalii la CE din Germania.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici