România pierde întâlnirea cu Polonia şi ratează calificarea în play-off-ul Fed Cup

Echipa feminină de tenis a României a fost învinsă, vineri, la Eilat, scor 2-1, de reprezentativa Poloniei, în ultimul meci al grupei D a grupei I mondiale şi a ratat astfel accederea în play-off-ul pentru promovarea în a doua divizie.

126 afișări
Imaginea articolului România pierde întâlnirea cu Polonia şi ratează calificarea în play-off-ul Fed Cup

România pierde întâlnirea cu Polonia şi ratează calificarea în play-off-ul Fed Cup (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Simona Hale p(60 WTA) a adus singurul punct al României după ce a învins-o pe Urszula Radwanska (85 WTA) cu scorul de 7-6 (9/7), 6-4.

În cel de al doilea meci, numărul 1 al României, Irina Begu (45 WTA) a fost întrecută de Agnieszka Radwanska (6 WTA) 1-6, 3-6.

În meciul de dublu, perechea Halep/Begu a început bine partida reuşind să câştige pe serviciul surorilor Urszula şi Agnieszka Radwanska la scorul de 1-1, după care şi-au păstrat avansul până la final, impunându-se cu 6-4.

Însă, următoarele două seturi au fos de coşmar pentru românce, care nu au mai reuşit să câştige niciun game până la final, astfel că scorul a fost 6-4, 0-6, 0-6.

În setul decisiv, la scorul de 0-0, Halep şi Begu au avut 40-0 pe serviciul adversarelor, însă acestea au revenit obţinând cinci puncte consecutive.

România încheie astfel grupa D, de la Eilat cu două victorii (Croaţia şi Luxemburg) şi o înfrângere (Polonia). Reprezentativa Poloniei s-a calificat astfel în meciul de baraj ce poate duce în play-off-ul competiţiei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici