România - poziţia a 14-a în clasamentul mondial la rugby

Echipa naţională de rugby a României a urcat o poziţie în clasamentul mondial, aflându-se pe locul 14 în ierarhia întocmită de International Rugby Board şi dată publicităţii la începutul acestei luni, informează site-ul rugby.ro.

8 afișări
Imaginea articolului România - poziţia a 14-a în clasamentul mondial la rugby

România - poziţia a 14-a în clasamentul mondial la rugby

România a urcat în urma victoriei înregistrate cu Portugalia la Cupa Mondială şi a înfrângerii strânse cu Italia, acumulând 67,61 de puncte.

Românii sunt în faţa Canadei, Georgiei, Japoniei, Rusiei şi Statelor Unite, în timp ce Spania şi Portugalia sunt şi ele ceva mai jos în clasament. Singurele formaţii din afara grupului marilor naţiuni, clasate deasupra României, sunt Samoa, Tonga şi Fiji. Lider continuă să fie Noua Zeelandă, urmată de Australia, Africa de Sud şi Argentina. Franţa este abia pe locul 5, iar Fiji a urcat în top10, pe locul 9, în urma accederii în sferturile de finală ale CM.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici