România - primul loc în clasamentul pe medalii la CE de gimnastică

România, campioană europeană pe echipe, este şi cea mai bună naţiune în clasamentul pe medalii al Campionatului European de gimnastică de la Clermont-Ferrand, cu un total de cinci medalii (două de aur, două de argint şi una de bronz).

43 afișări
Imaginea articolului România - primul loc în clasamentul pe medalii la CE de gimnastică

România - primul loc în clasamentul pe medalii la CE de gimnastică

România a devansat Rusia, cu două medalii de aur şi una de argint, şi Germania, care a câştigat un titlu european prin Oksana Şuşovitina la sărituri.

Italia şi Ucraina se află la egalitate pe locul 4, cu câte două medalii (un argint şi un bronz), Marea Britanie ocupă locul 6 cu un argint iar Franţa s-a clasat pe şapte datorită medaliei de bronz din concursul pe echipe.

Echipa feminină de gimnastică a României a câştigat cinci medalii, două de aur, două de argint şi una de bronz, în cadrul Campionatelor Europene care s-au încheiat, duminică, la Clermont-Ferrand (Franţa).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici