România, reprezentată de 12 gimnaşti la triunghiularul cu Germania şi Elveţia, de la Obersiggenthal

Echipele României includ 12 gimnaşti, şase fete şi şase băieţi, la triunghiularul cu Germania şi Elveţia, de la Obersiggenthal, programat sâmbătă.

197 afișări
Imaginea articolului România, reprezentată de 12 gimnaşti la triunghiularul cu Germania şi Elveţia, de la Obersiggenthal

România, reprezentată de 12 gimnaşti la triunghiularul cu Germania şi Elveţia, de la Obersiggenthal (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit anunţului FR Gimnastică, echipa feminină a României le include pe sportivele Larisa Iordache, Ana Maria Ocolişan, Andreea Munteanu, Silvia Zarzu, Paula Tudorache şi Ştefania Stănilă, iar cea masculină este formată din gimnaştii Cristian Băţagă, Andrei Muntean, Marius Berbecar, Andrei Ursache, Daniel Rădeanu şi Laurenţiu Nistor.

Elveţia şi Germania au anunţat loturi formate din câte 13 sportivi.

Competiţia se va desfăşura sâmbătă, între orele 15.00 şi 22.00.

Concursul de la Obersiggenthal (Elveţia) este o etapă importantă de pregătire pentru gimnaştii români înaintea participării la Campionatele Mondiale de la Nanning (China), între 3-12 octombrie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici