România a ratat calificarea în semifinalele Campionatului Mondial de handbal 2019, după ce a pierdut în faţa Rusiei, scor 18-27

România a pierdut, duminică, în faţa Rusiei, scor 18-27, la Campionatul Mondial de handbal feminin desfăşurat în Japonia.

4518 afișări
Imaginea articolului România a ratat calificarea în semifinalele Campionatului Mondial de handbal 2019, după ce a pierdut în faţa Rusiei, scor 18-27

România a ratat calificarea în semifinalele Campionatului Mondial de handbal 2019, după ce a pierdut în faţa Rusiei, scor 18-27

În prima repriză, tricolorele au reuşit să revină spectaculos de la scorul de 4-9, terminând prima jumătate a partidei la scorul de 10-10. În cea de-a doua repriză, rusoaicele au dominat complet jocul, impunându-se cu 17-8.

Cea mai bună marcatoare a României a fost Cristina Neagu. De partea cealaltă s-au remarcat Bobrovnikova şi Vyakhireva.

 

Vladena Bobrovnikova a fost declarată jucătoarea partidei.

România - Rusia 10 - 10, la pauză

La pauza partidei dintre România şi Rusia, din cadrul Campionatului Mondial de handbal feminin, scorul este 10-10. Tricolorele au reuşit o revenire spectaculoasă de la scorul de 4-9.

Cristina Neagu a deschis scorul, ea fiind şi cea mai bună marcatoare a României din prima repriză. Rusia a reuşit să se distanţeze pe tabla de marcaj până la scorul de 4-9, însă echipa naţională a reuşit să revină şi să egaleze scorul la pauză.

Tricolorele joacă acum primul meci din grupa principală

În primul meci din Main Round, România înfruntă Rusia, la Campionatul Mondial de handbal feminin.

Pentru a reuşi avansarea în semifinalele competiţiei, România trebuie să învingă în toate cele trei meciuri din Main Round, celelalte două fiind cu Suedia şi Japonia.

Din luna decembrie a anului 2017, România a câştigat doar două partide din cele şapte întâlniri avute cu reprezentativa Rusiei, iar un singur meci s-a încheiat cu remiză.

Rusia este favorita Campionatului Mondial din Japonia. Aceasta are nu mai puţin de 10 meciuri câştigate consecutiv, ultima oară fiind înfrântă de Olanda.

Echipele:

România: Băcăoanu, Dache, Dedu, Dumanska, Florica, Iuganu, Neagu, Ostase, Perianu, Pintea, Polocoser, Pristăviţă, Seraficeanu, Udriştioiu, Vizitiu, Zamfirescu

Rusia: Bobrovnikova, Fomina, Frolova, Gorshenina, Illarionova, Kozhokar, Kuznetsova, Lagina, Makeeva, Malashenko, Managarova, Mikhaylichenko, Sedoykina, Sen, Vyakhireva, Zhilinskayte

Ştirea iniţială

România va înfrunta, duminică, începând cu ora 08:00, reprezentativa Rusiei, la Campionatul Mondial de handbal feminin.

În clasamentul grupelor din Main Round se ia în calcul punctajul din meciurile cu echipele calificate în această fază. Din acest motiv, România are 0 puncte.

Reprezentativa Rusiei este antrenată de Ambros Martin, cel care, în vară, a renunţat la funcţia de selecţioner al României. Din această cauză, Cristina Neagu a avut nişte replici dure la adresa tehnicianului.

„A fost lipsă de fair-play din partea lui. Aşa ceva nu se face şi i-aş spune aceste lucruri şi faţă în faţă dacă m-aş vedea cu el. El mereu ne spunea că obiectivul e Tokyo 2020 şi ne-a lăsat cu un an înainte de Olimpiadă! Sunt foarte dezamăgită de ce a ales să facă", a spus Neagu la acel moment.

Rusia a câştigat 10 partide consecutive, ultima oară pierzând în faţa Olandei.

Pentru a reuşi avansarea în semifinalele competiţiei, România trebuie să învingă în toate cele trei meciuri din Main Round, celelalte două fiind cu Suedia şi Japonia.

Clasament Grupa 2:

1.Rusia 4 p
2.Spania 4 p
3.Suedia 2 p
4.Muntenegru 2 p
5.România 0 p
6.Japonia 0 p

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici