România s-a calificat în semifinalele Mondialului de minifotbal. Cu cine va juca

Echipa naţională de minifotbal a României s-a calificat în semifinalele ediţiei în desfăşurare a Campionatului Mondial, desfăşurat în Emiratele Arabe Unite. Tricolorii au învins joi în sferturile de finală echipa ţării gazdă cu scorul de 2-0.

816 afișări
Imaginea articolului România s-a calificat în semifinalele Mondialului de minifotbal. Cu cine va juca

România s-a calificat în semifinalele Mondialului de minifotbal. Cu cine va juca

România ajunge pentru a treia oară în semifinalele competiţiei. Andrei Şumălan a marcat primul gol în minutul doi, iar apoi adversarii şi-au deviat mingea în proprie poartă, pentru 2-0 la pauză.

În partea a doua, Bourceanu şi Compania au avut mai mult posesia şi au dominat jocul, fără să mai marcheze.

În semifinale, România va întâlni câştigătoarea partidei dintre Ungaria şi Slovacia, care va avea loc vineri.

România a mai fost prezentă de două ori în semifinale, dar nu a reuşit niciodată calificarea în actul final, obţinând de fiecare dată medaliile de bronz, în 2015 în SUA şi în 2019 în Australia.

În cealaltă semifinală se întâlnesc Kazakhstan şi Azerbaijan.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici