România s-a clasat pe locul cinci la Campionatul European de handbal feminin tineret

Naţionala de handbal feminin tineret a României s-a clasat, duminică, pe locul cinci la Campionatul European din Danemarca, după ce a învins în ultima partidă a competiţiei, reprezentativa Olandei, cu scorul de 31-26.

130 afișări
Imaginea articolului România s-a clasat pe locul cinci la Campionatul European de handbal feminin tineret

România s-a clasat pe locul cinci la Campionatul European de handbal feminin tineret (Imagine: Cosmin Dan/ Mediafax Foto)

Rezultatele complete obţinute de tricolorele mici la CE din Danemarca sunt următoarele: 31-22 cu Portugalia, 31-22 cu Slovacia, 22-31 cu Norvegia, 27-20 cu Franţa, 24-28 cu Rusia, 30-24 cu Suedia şi 31-26 cu Olanda.

Duminică se va mai juca finala mică, pentru medalia de bronz, între Danemarca şi Norvegia, dar şi finala mare, pentru medalia de aur, între Rusia şi Ungaria.

Trei echipe au obţinut calificarea automată la Campionatul Mondial de tineret de anul viitor – Danemarca, în calitate de deţinătoare a titlului, plus cele mai bine două clasate echipe la turneul final continental, adică finalistele Rusia şi Ungaria.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici