România se întoarce cu cinci medalii de la Balcaniada de cros

Alergătorii români au câştigat sâmbătă cinci medalii în cadrul Campionatului Balcanic de cros, desfăşurat la Pirdop, în Bulgaria, anunţă Federaţia Română de Atletism.

80 afișări
Imaginea articolului România se întoarce cu cinci medalii de la Balcaniada de cros

Cinci medalii pentru România la Balcaniada de cros

Mădălina Elena Sîrbu a obţinut medalia de aur în proba individuală, la categoria de vârstă U23, în timp ce tot la individual, dar la U20, Mihaela Maria Blaga a obţinut bronzul.

În probele pe echipe, România a reuşit două titluri de vicecampioană obţinând medaliile de argint prin echipa feminină U20 (Mihaela Maria Blaga /Alexandra Maria Hudea/Claudia Ionela Costiuc ), şi prin cea masculină U20 (Dragoş Luca Pop/Lucian Florin Ştefan/Mihai Alin Şavlovschi).

La acestea se adaugă medalia de bronz cu care a fost răsplătită echipa feminină de Tineret (U23), formată din Mădălina Elena Sîrbu/Antonia Gabriela Bodnariuc/Ana Maria Moroşan).

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
balcaniada,
cros,
medalii

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici